Цанка Танева

Аз съм Цанка Танева – съветник, разказвач и фотограф. Израснах в пътувания със семейството си и в откриване нови неща, където и да съм.

Изучаването на международни отношения беше естествения избор за мен и ми даде солидна основа за кариерния път, който избрах да следвам. Това ме вкара в нововъзникващия банков сектор и се смятам за късметлия, че имам опит от първа ръка в областта на микро и търговията на дребно, управлението на клонове, събирането и управлението на риска.

Ученето е цел за целия живот за мен и през 2011 г. завърших EMBA в АУБ.

През последните години бях ръководител на отдела за събирания и ръководител на отдел за риск на дребно в една от най-големите банки в България. Работата с клиенти, местни и многонационални екипи по различни проекти оформиха начина, по който виждам света около мен. Научих се да ценя многообразието и различната перспектива, да виждам възможности дори в най-трудните времена и да споделям идеи и знания, изграждащи дълготрайни и устойчиви взаимоотношения.

Последният ми проект е със стартираща компания, насърчаваща дигитализацията като начин за получаване на повече свободно време и ресурси за най-важното за нас.

Обичам да прекарвам време сред природата, както и със семейството и приятелите си. Наистина се радвам да се свързвам с хората, да слушам какво трябва да кажат и имам дарбата да структурирам тези думи и да ги трансформирам в жизненоважни проекти.