Стефка Елинчева

Казвам се Стефка Елинчева и съм анализатор,  футурист и майка. Последните шест години от живота си посветих на изследването на щастието и значимите за хората неща. 

След 15 години в банковия сектор, финансовия ми профил ме е научил да вярвам на цифрите и смея да твърдя, че умея да разпознавам модели сред бази данни и да ги интерпретирам с няколко прости думи.   

Вдъхновявам се от природата, от неспирния кръговрат на живота в различните му форми, на детското въображение и творения, както и от хората, които следват устремено житейския си път.  

И тъй като семейството ни живее в чужбина – промяната е съпътстваща част в нашия живот. Удоволствие е за мен да се потапям в местните общности и в проекти, които оставят следа и с времето се научих да ценя и виждам успеха във различните му видове и форми.  

Професионалният ми опит е доста разностранен – от консултантска компания, работеща с европейски проекти през банковия сектор, където започнах като кредитен специалист, в последствие като Управител на банков офис, а по-късно като Супервайзор в отдел за Събиране на вземания в една от водещите банки на Европейския пазар. През последните години съм била член на Управителния съвет на Семейния Клуб във Виена, Член на Управителния съвет и Финансист на Международния Женски клуб в Рига, Председател на училищното настоятелство в Международното училище в Рига и сега Координатор на Благотворителната дейност в Британското училище във Варшава в сектор Началното образование както и Основател и член на Организационния комитет на Българския клуб във Варшава. 

В момента завършвам Магистърска степен Иновации в предучилищното образование.

Вярвам, че чрез споделянето на знания и опит можем да помогнем за сбъдването всяка мечта – както на лична, така и професионална.