Ние сме Стефи и Цани

Говорим, слушаме, обсъждаме. Наблюдаваме света около нас и се възхищаме на красивото, на създаденото с любов и постоянство, на изразеното творчество и  сътвореното с талант.

Любопитството, срещите и мечтите, ни срещат с разнострани хора, правят ни съпричастни към стъпките, развитието и израстването. Заедно споделяме мечти и страхове, усмивки и трудности по пътя.

Вярваме в желанието, силата и потенциала на човек, да създава, да се променя и да бъде успеха. “Аз имам мечта!” – така започват много от разговорите ни и виждаме безброй пъти, че първата стъпка е у самите нас  – във вярата, че има начин и в огъня, който мечтата запалва.

Знаем, че има много въпроси, неизвестни и страхове, за да се сбъднат идеите, но благодарение на над 15 годишния ни опит, сме убедени, че те имат своите отговори. През годините участвахме в откриването на хотели, магазини, офиси, в раждането на нови пазарни ниши и различни услуги. Подкрепяли сме и продължаваме да бъдем част от каузи, в които вярваме, както в България, така и по света.

Заставаме със знанията и опита си, за да подкрепим, насочим и начертаем заедно как, с какво и кога се развива една идея, за да расте и/или да се променя. Ние сме реалния опит на много хора в успешни и в трудни моменти.

Ние сме приятел и профисионалист.

Ние сме пътя от твоята идея към сбъднатата мечта.

В какво сме добри:

Да слушаме и чуваме.

Да отделим рисковете от страховете.

Да оценим потенциалите и да помогнем да преоделете трудностите.

Да видим в кои области се подценявате или надценявате.

Да оценим реалното състояние на бизнеса или идеята ви.

Да обсъдим възможностите за развитие.

Да помогнем при преструктуриране и нужда от промяна.

Да подобрим процесите.

Какво Предлагаме:

Професионално приятелство – разговори, идеи, насоки и обучение.

Анализ с реалистична оценка от 360 градуса, която да Ви помогне да видите бизнеса и идеите си през очите на външен професионалист.

Ние вярваме в способностите, в потенциала и качествата на всеки един човек и бизнес, защото на този свят има място и за малки, и за големи, и сме готови да подадем ръка и да начертаеме стъпките за постигане и на Вашата мечта.

Запишете се за участие в организирано от нас събитие, за да научите повече или уговорете директна среща с нас.

Пишете ни

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.